Muqa Solar Company,me pronar, z. Xhevat Muqa, që nga sot është pjesë e Odës së Afarizmit të Kosovës

Muqa Solar Company sjell sistemet Sonnenkraft të cilat mundësojnë që të përfitojmë energji të pastër diellore duke mos e ndotur ambientin dhe duke kursyer shpenzimet e ngrohjes dhe energjisë, përmes sistemeve të ndryshme që ju ofron Sonnenkraft.

Muqa Solar Company ka traditë shumëvjeçare në disa fusha të ndërtimtarisë dhe hidro sistemeve, por tani është dedikuar në mënyrë specifike në energjinë solare.

Përfaqësues i Sonnenkraft, i EFFEKTA, Pumpmakers dhe CarpetCleaner.