Në zyret e Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim përfaqësuesit e Smartivo L.L.C Kosovo me të cilët u shqyrtuan mundësitë e bashkëpunimit në shërbimet që të dy palët ofrojnë.

Smartivo ofron zgjidhjet e avancuara për GPS mbikqyrjen dhe menaxhimin e parkut të automjeteve në kohë reale. Duke shfrytëzuar sistemin për GPS mbikëqyrjen dhe menaxhimin e parkut të automjeteve, do të keni të mundur përcjelljen e automjeteve në çdo moment, kilometrat dhe karburantet e shpenzuara, të kujdeseni për serviset, regjistrimin e automjeteve, afatet leasingut, oraret etj.Për më shumë vizitoni ?https://smartivo.com/sq/