Zyrtare nga Oda e Afarizmit të Kosovës, vizituan biznesin Neli-Com që tashmë është anëtari më i ri në OAK.

Neli-Com i cili gjendet në Vitomiricë të Pejës, merret me furnizimin e MDF, Iverica, Ngjyra, Laminat dhe të gjithë aksesorët për mobileri.

Neli-Com merret edhe me përpunimin dhe shpërndarjen e lëndës së parë të mobileve përkatësisht Iverica, MDF, Lesonit,Dorza etj.

Gjithashu bëjnë shitjen dhe montimin e laminatit Florpan.
https://www.facebook.com/NeliComPeje/

Shpërndaje: