Nënkryetari i Bordit të Odë e Afarizmit të Kosovës (OAK), Arsim Selmonmusaj lidhur me dinarin serb i cili po shfrytëzohet si mjet pagese në Kosovë thotë se banka komerciale, “Komercialna Banka” në veri të Mitrovicës mundëson lëshimin e valutës dinari për qytetarët e kësaj pjese dhe në tërë territorin e Kosovës, ku edhe disa biznese punojnë me këtë valutë.

Më gjerësisht në linkun më poshtë, përgatitur nga gazetari Ismajl Shabanaj: http://www.kosovapress.com/sq/mobile/biznes/deficiti-tregtar-shenon-rritje-11-6-per-qind-213202/?fbclid=IwAR0SlsC6sOG3fJrimSPKmXM_2TpTSNQiicnV_X1VzhtT7NprsH6WV3NuVss