Nënkryetari i Bordit të OAK, Arsim Selmonmusaj në emision në Radio 1 përfaqësoi Odën e Afarizmit të Kosovës dhe prezantoi edhe njëherë sfidat dhe problemet e bizneseve me të cilat ballafaqohemi çdo ditë!