Përfaqësueset e OAK-së vizituan biznesin Nikiterm SH.P.K Metal Industry në Shillovë të Gjilanit ku u pritën në takim nga pronari i biznesit, Besnik Kajtazi Niki të cilin e njoftuan për shërbimet dhe aktivitetet që Oda ofron.

Kajtazi përgëzoi odën për punën e deritanishme dhe shtoi që Niki Term do të jetë pjesë e anëtarëve të Odës së Afarizmit.

Për më shumë rreth biznesit Nikiterm vizitoni faqen https://www.facebook.com/Nikiterm-SHPK-Metal-Industry-1294905397217467/