Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK), bashkë me Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri Perëndimore dhe Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë në Tiranë, organizojnë  Forumin Ekonomik Rajonal  për rritje të shkmëmbimit tregtar mes 3 vendeve, ndër të tjera theks u vu në investime infrastrukturore.

Më gjerësisht rreth kësaj, kronika në videon më poshtë të RTK

https://bit.ly/2kwIGqQ
Shpërndaje: