Oda e Afarizmit të Kosovës

 

Në zyret e Odës së Afarizmit të Kosovës u mirëprit në takim pronari i kompanisë BUKA PREJ GURIT z. Lavdim Gashi

Ky takim kishte për qëllim bashkëpunimin në mes të bizneseve anëtare të OAK-së.

Për më shumë, në kuadër të shërbimeve që ofron Oda e Afarizmit të Kosovës është edhe rrjetizimi, ku shihet si një mundësi shumë e mirë që i ndihmon anëtarët në rritjen e prezencës si dhe në zhvillimin e komunikimit me klientët potencial, ofrues të shërbimeve ose partner biznesor.