Odës së Afarizmit të Kosovës (#OAK) iu bashkua biznesi A-Gerqina, gjatë takimit që kishin së bashku me përfaqësueset e OAK-së në vizitën e bizneseve të Komunës së Gjakovës.

A-Gerqina është biznes që ofron një gamë të gjerë të produkteve me kualitet të lartë duke përfshirë: Laminat, çeramikë, dyer dhe dritare etj

Shpërndaje: