Oda e Afarizmit të Kosovës, ka thënë për Gazeta Infokus se numri i zvogëlimit të punëtorëve ka rënë në prodhim që si shkak kryesor mund të jenë vendet e rajonit që janë të liruara nga dogana dhe sjellin produkte në Kosovë, dhe se marrëveshja me CEFTA-n dhe MSAkanë hyrë në fuqi pa u analizuar mirë.

Më gjerësisht rreth kësaj çështjeje mund të klikoni në linkun më poshtë përgatitur nga gazetari Halil Berisha: https://bit.ly/334lMIy