Oda e Afarizmit të Kosovës gjatë ditës së sotme oraganizoi trajnimin me temën: “Konceptet Kryesore Të Menaxhmentit Dhe Marketingut”.

Ky trajnim u organizua në bashkëpunim me biznesin anëtar ACA Consulting.