Anëtari i Bordit të Oda e Afarizmit të Kosovës, Hamdi Malushaj ka thënë për Klan Kosova se taksa ka shënuar efekt pozitiv në rritje të prodhimit dhe të punësimit, sipas bizneseve anëtare.

Sipas Malushaj e mira e taksës është se ka vetëdijësuar prodhuesit kosovarë.

Më gjerësisht mund të mësoni në linkun më poshtë nga minuta 7:07