Rrjetit të anëtare në Odën e Afarizmit të Kosovës, së fundi i është shtuar edhe biznesi Flexidoor nga Gjilani, me pronar Jetmir Syla.

Flexi Door merret me prodhimin e dyerve të garazhës në sistemin automatik, e cila fal stafit të përkushtuar dhe bashkëpunimit me kompanitë më të mëdha ne Evropë, sjell edhe në Kosovë një fryme Evropiane me produktet më cilësore.

Produktet e Flexidoor janë të çertifikuara nga Bashkimi Evropian për shitje të lejuar në të gjithë Evropen.

Më shumë informacione rreth kompanisë mund të gjeni duke klikuar linkun në vazhdim:

Flexi Door – Dyer per Garazha