OAK: “Mos harmonizimi i ligjeve pengesë për zhvillimin e biznesit në sektorin minerar”

Sektori minerar konsiderohet të jetë si sektori më me potencial për zhvillim ekonomik, por fatkeqësisht në Kosovë akoma nuk po shihet progres por regres dhe krejt kjo si pasojë e ligjeve jo adekuate dhe mos harmonizimi i tyre.

Në linkun më poshtë gjeni diskutimin me temën:“Sektori minerar në Kosovë – Sukses apo Dështim?!”, organizuar gjatë vitit 2017, nga Oda e Afarizmit të Kosovës

Komunikatë për MediaOAK: “Mos harmonizimi i ligjeve penges për zhvillimin e biznesit në sektorin minerar”Kosova si…

Posted by Oda e Afarizmit të Kosovës on E martë, 12 Dhjetor 2017