OAK ishte pjesë e debatit Click RTV21 në RTV21 ku u diskutua për Korporatat dhe Sponsorimin.

I pranishëm ishte Kryetari i Bordit të OAK-së Skënder Krasniqi, i cili tha se Kosova është duke vuajtur nga mungesa e ligjeve dhe e ligjeve të miratuara por jofunksionale, të cilat janë miratuar por që nuk po zbatohen të bëra sa për sy e faqe, në këtë rast bizneset e kane marrë si të bërë këtë ligj por që ka qenë i ndaluar të zbatohet.

Krasniqi kërkoi që mediat të cilat janë një kontribues i madh i sportit të kenë mundësi të futen në këtë ligj, i cili deklaroi se kanë marrë përkrahje nga Kryeministri dhe Ministri i Kulturës pikërisht për këtë ligj.

Në linkun më poshtë mund ta shikoni emisionin e plotë me gazetarin Leart Hoxha:

https://www.facebook.com/rtv21click/videos/2460884050620259/UzpfSTE2MzU1NDY1NDE0NzM4Nzo1OTA0NjI5ODE0NTY1NTA/