Pronari i biznesit anëtar të OAK-së MEKA HALAL FOOD, Burim Piraj ishte pjesë e emisionit Ju flet Prishtina në Klan Kosova lidhur me largimin e qytetarëve jashtë vendit dhe mungesën e punëtorëve në biznese.

Më gjerësisht mund të mësoni në linkun më poshtë nga minua e 12-të, me gazetaren Arbëresha Fazliu: