Zyrtarë nga Oda e Afarizmit të Kosovës vizituan biznesin ITS, me pronar Valdrin Gjata.

Gjatë këtij takimi u diskutuan shërbimet që oda ofron për bizneset, me theks të veqantë në rrjetëzimin e bizneseve brenda dhe jashtë vendit.

Biznesi ITS e themeluar në vitin 2005, ofron shërbime të telekomunikacionit përmes internetit.

Për me shumë mund të vizitoni faqen: http://www.its-ks.net/