Oda e Afarizmit të Kosovës ka zhvilluar takime me disa nga bizneset e Komuna Vushtrri Faqja Zyrtare dhe të Komuna e Mitrovicës – Faqe zyrtare, për të parë se si po zhvillojnë veprimtaritë e tyre dhe mundësitë e zhvillimit.

Ndër të tjera, palët shkëmbyen përvojat e tyre dhe mundësitë e bashkëpunimit.

Oda takoi Drejtorin e Aurora Group Valon Fejzullahu, pronarin e Feis-ComMehmet Hasani, Endriti Group me pronar Shefket Rama si dhe Llamarinëpunues Haki Novolani.