Zyrtarja për Marrëdhënie me Publikun në OAK, Doruntinë Gashi flet për Radio Evropa e Lirë lidhur me falsifikimin e mallrave dhe markave tregtare.

Më gjerësisht mund të mësoni në linkun më poshtë nga minuta 10:20 me gazetarin Fatlum Jashari:

https://www.evropaelire.org/a/29907912.html?fbclid=IwAR01KYDTM0THQXHSor50F2tYSmOq9sYsJp5tix_IdmUN_u5LEM2GcQrA4iQ