Oda e Afarizmit të Kosovës

Në zyret e Odës së Afarizmit të Kosovës u mirëprit për një takim njohës pronari i biznesit Ylli Compani “Shpk” z. Xhevat Hoti.

Gjatë këtij takimi u diskutuan shërbimet që përfitojnë bizneset anëtare në OAK dhe çështjet që kemi trajtuar deri më tani, në përfaqësimin e interesave të bizneseve.

Në fund të këtij takimi u lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit reciprok.

Për më tepër, Ylli Company është fabrikë për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika.