Zyret e Oda e Afarizmit të Kosovës i ka vizituar pronari i Sopaj Sh.P.K,, Alban Sopaj.

Vanesa Gashi zyrtare për biznese në OAK, njoftoi z.Sopaj me veprimtarinë e odës e cila është në shërbim të bizneseve dhe bashkëpunimin e ngushtë me to.

Ndërsa Alban Sopaj prezantoi veprimtarinë e Sopaj shpk, disa nga perpetitë që po hasin si biznes dhe shërbimet ndërtimore që ofron, si furnizim me material ndërtimor, prodhimin e betonit dhe shërbime të tjera.

Në fund të takimit palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.

Për më shumë vizitoni: https://www.facebook.com/SopajSh.p.k/