Zyrtarë nga Oda e Afarizmit të Kosovës kanë takuar biznesin Qendra grubulluse perpunuse Bes-Jet Neperbisht Suahrek që tashmë është pjesë e OAK-së.

Bletaria bënë prodhimin e mjaltit origjinal dhe cilësor.

Kjo kompani prodhon mjaltin Ama (mbretëreshë) dhe produkte të tjera të bletarisë me seli në fshatin Nepërbishte të Suharekës.