OAK takon Restaurant ORA

Ditar Hoti aksionar nga Restaurant Ora mirëpriti zyrëtaret e OAK’së në takim, me qëllim të njoftimit nga afër lidhur me veprimtarinë dhe sfidat e fundit të këtij biznesi. Gjatë takimit biznesi u informua detajisht lidhur me aktivitet e OAK-së si dhe u bisedua për alternativat e bashkëpunimit. OAK duke shpresuar që kjo pandemi të kalojë sa më shpejtë e me dëme minimale për bizneset, mirëpret çdo lloj bashkëpunimi me të gjithë sektorët.