Përfaqësuese nga Oda e Afarizmiti të Kosovës (OAK) vizituan Aroma SH.P.K ku u pritën nga përfaqësuesi Gentian Gashi.

Koordinatorja Donika Gashi ndër të tjera theksoi që Oda po punon vazhdimisht në përkrahje të bizneseve, duke adresuar të gjitha ankesat e bizneseve tek institucionet vendore me qëllim që së bashku të arrijm tek zgjidhjet e dëshiruara nga të gjitha palët.

Gentian Gashi vlerësoi angazhimin e OAK-së dhe fokusin më të madhë i kushtoi problemeve dhe sfidave me të cilat po përballet bizneset e ketij sektori.

Në fund të këtij takimi palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.