Me qëllim të informimit më të detajuar lidhur me shërbimet që Oda e Afarizmit të Kosovës ofron për bizneset anëtare dhe njoftimit nga afër me sfidat e të bërit biznes në vend, përfaqësuese të OAK-së vizituan bizneset në Komunën e Suharekës.

Gjatë kësaj vizite ato u pritën nga: Key, Labi Petrol, Iseferi, Graniti, Nita Plast, Fabrika e Mobileve “Te Naseri”, Arbëria, DekorFix, Gimi, SOLID Shoes, Elita.

Oda e Afarizmit të Kosovës edhe më tutje do të vazhdoj të qëndroj afër bizneseve vendore.