Përfaqësueset e Odës së Afarizmit të Kosovës, vizituan biznesin “Buleci” në Prizren.

Ato u mirëpritën nga pronari i këtij biznesi z.Ibrahim Buleci, ku së bashku shkëmbyen informacione rreth shërbimeve që ofrojnë të dy palët.

Biznesi Buleci, ofron shërbime të ndryshme me cilësi të lartë për klientët e tyre. Bëjnë furnizmin e makinave të pastrimit të automjeteve, oriendive shtëpiake në vend dhe rajon!

Në fund të takimit të dy palët lanë hapësirë për bashkëpunim të ndërsjellë.