Përfaqësueset e Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) u mirëpriten në takim nga pronari i restaurant Country House’-Bernicë.

Zyrtaret e OAK-së njoftuan më detajisht për aktivitetet, shërbimet dhe mundësitë e bashkëpunimit me OAK, gjithashtu theksuan se OAK është e gatshme t’i përkrahë bizneset, t’i adresoj shqetësimet që hasin, dhe të loboj në zgjidhjen e tyre.

Që të dyja palët lanë hapsirë për mundësi bashkëpunimi në të ardhmen