OAK viziton biznesin Shtypshkronja

Përfaqësuese të Odës së Afarizmit të Kosovës vizituan biznesin Shtypshkronja në qytetin e Prizrenit, i cili ofronë shtypjen e logove të bizneseve, organizatave dhe subjekteve të ndryshme.Biseda ishte e fokusuar në shkëmbimin e informatave rreth aktivitetet të të dy palëve si dhe u diskutua pako e rikëmbjes ekonomike që OAK i’ka drejtuar Qeverisë.Në fund të këtij takimi, palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.