OAK viziton “KIVO” L.L.C.

Përfaqësuese të Odës së Afarizmit të Kosovës u takuan me pronarin në KIVO Kosova, Visar Ramalji.

Në takim, përvec gjendjes aktuale  të sektorit privat në Kosovë, u bisedua edhe për rrugëtimin dhe arritjet e KIVO Kosova qysh nga fillimet e saj.

Sot, KIVO Kosova është tregues suksesi për investime të huaja, të bërit biznes në Kosovë por edhe gatishmerin dhe punën e palodhshme për komunitet.

Për më shumë në lidhje me produktet e KIVO Kosova mund të I shihni këtu: https://www.kivo.nl/en/kivo-kosovo/