Zyrtarë të Oda e Afarizmittë Kosovës kanë vizituar biznesin Mery’s food & coffee.

Palët diskutuan rreth klimës së të bërit biznes, shërbimet që Oda ofron për bizneset dhe çështje të tjera me rëndësi.

OAK në këtë mënyrë bënë identifikimin e problemeve biznesore dhe avokon në zgjidhjen e tyre në bashkëpunim me bizneset dhe institucionet.

Prandaj palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.