OAK u prit në takim nga përfaqësuesit e biznesit Optima Energy Consulting, Valon Stavileci dhe Lumi Kryeziu.

Zyrtarja e OAK-së Rreze Cana njoftoi më detajisht për aktivitetet dhe shërbimet që Oda ofron për bizneset anëtare siç janë avokimi , shërbimet e ndryshme biznesore, trajnimet dhe rrjetëzimi.

Ndërsa përfaqësuesit e Optima Energy Consulting treguan për shërbimet që ata ofrojnë në fushen e e energjisë, ujit dhe energjisë së ripërterishme.

Në fund të takimit të dyja palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.

Për më shumë mund të vizitoni: http://www.optimaec.com/