Përfaqësues të Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga pronari i Market Plus dhe Fabrikës së Veglave Plus Sylejman Neziri.

Anëtari i borsit të Oda e Afarizmit të Kosovës Hysni Zogaj informoi për çështjet e shyera para nga oda, e ku theks i veçantë i’u kushtua trajtimit të problemeve të disa nga bizneset anëtare dhe zgjidhja e tyre.

Neziri përgëzoi odën për punën e bërë deri më tani, duke shtuar që bizneset një nga problemet kryesore e kanë sigurimin e burimeve të financimit.

Në fund të këtij takimi, palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.

Për më shumë, Plus Center Ferizaj është marketi i parë në Kosovë pa produkte serbe.

Për informata më të detajuara lidhur me Fabrika e Veglave “Plus”vizitoni: http://plus-ks.com/