#OAK viziton resortin, “JONI RANCH”

Përgjatë vizitave dhe takimeve në Kamenicë, Oda e Afarizmit të Kosovës,  vizitoi edhe resortin “Joni Ranch”, ku u pritëm në takim nga përfaqësuesitë Labionot Haxhiu dhe Erik Fazliu .

Gjatë këtij takimi u diskutuan mundësitë e bashkpunimit, në mes dy palëve.

Për më tepër, në ” Joni Ranch” do të mahniteni me pamjen fantastike  dhe ushqimin që ofrohet në këtë resort.