Një delegacion nga OAK vizitoj Qumështorën Drena në Skenderaj. U mrekulluam me prodhimin që kishte ky biznes. Oda e Afarizmit të Kosovës do t’i mbështet gjithnjë bizneset prodhuese vendore, duke ju ofruar konsulenca të vazhdueshme në drejtim të rritjes së prodhimit.

Qumështorja Drena me produkte 100% të freskëta dhe natyrale. Prodhues ekskluziv i Mozzarellës së Bollices në Ballkan dhe më gjerë.