Oda e Afarizmit të Kosovës, pjesëmarrëse në panairin Co- Matching 2020 të organizuar përmes mjetit virtual të takimit B2Match.

Në këtë ngjarje të këtij viti, bizneset nga Kosova kishin mundësi të takimit virtual me përfaqësues të kompanive nga gjithe Europa të cilat operojnë në industri të ndryshme si dhe një mundësi e mirë për të vlerësuar bashkëpunime të mundëshme në sektorin privat.

https://eenkosovo.eu/ Pristina Rea