Oda e Afarizmit të Kosovës takoi përfaqësuesin e AMRE Group – NATUZZI Italia Kosova

Gjatë këtij takimi u bisedua hollësisht për veprimtarinë e biznesit dhe problemet me të cilat përballet.

Poashtu OAK ndau me përfaqësuesin e biznesit rrugëtimin e odës përgjatë viteve, angazhimin dhe mundësitë e bashkëpunimit mes dy palëve.

Amre Group ka mbërritur të bëhet pikë e shitjes e referencës për Mobilje Made në Itali në tërë Kosovën. Dhoma dite, Divana, Shtretër, Dhoma Gjumi, Mobilje Zyre dhe Kuzhina