Oda e Junikut i bashkohet Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK)

Përfaqësueset e Odës së Afarizmit të Kosovës, u mirëpritën në takim nga pronari i Restaurantit Oda E Junikut z.Fatjon Shala.

Gjatë takimit u diskutua për sfidat dhe pasojat e pandemisë në sektorin e gastronomisë në Kosovë, dhe mundësitë e bashkëpunimit me OAK-në.

Për më shumë , Oda e Junikut ka zgjeruar biznesin edhe në sektorin e ndërtimit,ndaj kompleksi i shtëpive Oda Residence do të shtojnë edhe më shumë bukurit e Junikut. https://www.facebook.com/odaresidence/