ODAT #SHQIPTARE (Oda e Afarizmit të Kosovës, Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë) bashkohen në një vend për të larguar barrierat e afaristëve.dhe për të shtyer para rritjen ekonomike.

Më gjerësisht kronika në videon më poshtë të RTV21