Duke parë punën e vazhdueshme Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) me qëllim të mbrojtjes së interesave të biznesit, e në veçanti angazhimet e fundit për biznesin e gurthyesit, z. Xhevdet Çallaku, pronar i “DIABAS” Kaçanik vendosi t’i bashkohet kësaj shtëpie të biznesit.

z.Çallaku vlerësoi lartë punën e Odës dhe njëkohësisht shprehu gatishmërinë për të bashkëpunuar, ndërsa përfaqësuesit e OAK-së premtuan mbështetje të vazhduheshme për problemet me të cilat DIABAS përballet.