Kompania “ORIENT KUBZ” e cila është një kompani e ndërtimit i është bashkuar Odës së Afarizmit të Kosovës për të punuar së bashku në zhvillimin dhe prosperimin e veprimtarisë së bizneseve.

Ndryshe Orient Kubz ndërton me standardet më të larta të ndërtimit në vend.