Ngjarja më e madhe rajonale mes bizneseve, organizuar nga Oda e Afarizmit të Kosovës, Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimoredhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë.

E gjithjë kjo erdhi me qëllim të rritjes së bashkëpunimit rajonal dhe ndërtimin e mekanizmave afatgjatë dhe të qëndrueshëm, kapërcimin e pengesave të ndryshme dhe relaksimin e marrëdhënive të të treja vendeve.