Përfaqësuesit e Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga pronari i biznesit Eida & Patroni z. Habib Morina.

Gjatë këtij takimi u diskutuan sfidat me të cilat po përballet ky biznes si pasojë e pandemisë, vështirësitë gjatë operimit dhe mundësitë e bashkëpunimit reciprok.Kompania EIDA&PATRONI zhvillon aktivitetin biznesor në të gjitha qendrat kryesor të Kosovës, me 15 pika moderne të karburantit dhe deponin qendrore në Fushë Kosovë. Ky biznes aktualisht ka rreth 140 të punësuar.Për më tepër, vizitoni: patroni-ks.com