Përfaqësuesit nga Oda e Afarizmit të Kosovës vizituan Biznesin Lisi-M

Gjatë takimit që u zhvillua u diskutua për ndikimin që ka shkaktuar pandemia në procesin e punës, angazhimin dhe punën e Odës për të dalë në ndihmë bizneseve gjatë kësaj periudhe. Lisi-M është biznes që u themelua në vitin 1997 me shitje të pjesëve të këmbimit për vetura, kamion, motoçiklete, bicikleta dhe shtëpi. Për më shumë vizitoni: https://www.lisi-m.com/sq/?page=index