Prononcimi i Kryetarit të bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës Skënder Krasniqi për lajmet e TV Dukagjini, ku prezentoi propozimet e #OAK-së për ulje të pagës të sektorit publik për 50% ashtuqë të rritet paga për përkrahjen e sektorit privat nga 170€ në 220€;Ndër të tjera u diskutua edhe kërkesa për shtyerje të pagesës së tatimeve, reagimet e pranuara nga institucionet, përkrahjet e premtuara dhe pako e rimëkëmbjes.Për më shumë, vizitoni videon nga minuta 30:00. https://www.facebook.com/dukagjinirtv/videos/182993179425133