Resturant Trattoria është bërë anëtari më i ri i Odës së Afarizmit të Kosovës. 
Restaurant Trattoria ndodhet në lagjen Bregu i Diellit, dhe ka një ambient të mrekullueshëm.

Për më shumë vizitojeni profilin në Facebook:
https://www.facebook.com/trattoriaprishtine/