Përfaqësues të Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga z. Halit Kadriu drejtor i
biznesit CONAD.

Gjatë këtij takimi, u bisedua për gjendjen e sektorit privat, operimin e rrjetit të marketeve CONAD në Kosovë, si dhe përfitimet e ndërsjellta nga bashkëpunimi me OAK-në.

Për më shumë, CONAD u themelua në vitin 1962 në Bolonja të Italisë, importon ekskluzivisht produktet më cilësore të prodhuara dhe të destinuara për tregun Evropian! 90% e asortimentit
vjen direkt nga Conad Italia, me 500 markete në Itali Evropë e më gjerë. https://www.conad.it