Biznesi anëtar i OAK, RroniFer fabrika e rrjeteve metalike e cila operon tash e 30 vjet me seli në Gjakovë, ka festuar 30 vjetorin e kompanisë së tyre të cilën e kanë arritur me punë e përkushtim të madh.

Andaj Oda e Afarizmit të Kosovës përgëzon për suksesin e arritur duke i ofruar mbështetje kurdo që paraqitet nevoja.

Kujtojmë se Rroni Fer njihet si përpunuesi i rrjeteve me saldim dhe shufrave të hekurit të cilat përdoren në ndërtim, si dhe rrjete për rrethoja

Për më shumë: https://www.facebook.com/RroniFer-1618048988210846/

Shpërndaje: