Sot u kurorёzua bashkёpunimi ndёrmjet Studios ligjore “Sejdiu & Qerkini” dhe Odёs sё Afarizmit tё Kosovёs, me qёllim tё krijimit tё njё ambienti sa më tё mirё pёr tё bёrё biznes nё Kosovё.

Sejdiu & Qerkini Sh.P.K. ёshtё themeluar me qёllim të ndёrtimit tё njё konsulence juridike me juristё qё kanё kredenciale tё larta akademike dhe mundёsi superiore profesionale, tё cilёt duan tё ushtrojnё profesionin nё njё ambient ndёrmarrёs dhe kreativ.