Pas takimit të bërë me Seperacionet e Gjilanit dhe Kamenicës, Odës së Afarizmit të Kosovës ju shtua dhe një anëtarë i këtij sektori.

z.Afrim Krasniqi, pronar i seperacionit “Fortuna”, vlerësoi që OAK është duke punuar në favor të kërkesave të biznesit dhe është duke i përfaqësuar denjësisht ata, andaj edhe shprehu vullnetin që të anëtarësohet në OAK.

Oda e Afarizmit të Kosovës do të vazhdoj të punoj në krijimin e një mjedisi sa më të favorshëm të të bërit biznes në Kosovë.