STAR – Impiante Profesionale me seli në Prishtinë, është biznesi i radhës që i’u bashkua anëtarëve të Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK).

STAR – Impiante Profesionale është biznes që merret me shitjen dhe distribuimit e makinave bujqësore e industriale duke perfshirë dhe linja prodhimi. Gjithashtu, realizon edhe kërkesat e klientëve për makineri apo pajisje sipas porosive.

OAK me punën dhe përkushtimin e saj, së bashku me bizneset po zgjerohen çdo ditë e më tepër.